Wij zijn erkend Nefit dealer en kunnen u vrijblijvend een prijsopgave doen voor het vervangen van uw huidige cv- of combiketel.

De consumentenbrochures en gebruikersinstructies van alle populaire Nefit-producten zijn online beschikbaar.

Wij hebben de belangrijkste folders voor u alvast hier onder neer gezet:

TrendLine II
HR-ketels
ProLine Nxt
HR-ketels
AquaPower II
HR-ketels
Nefit_Easy_brochure_WEB-1_w114Easy thermostaat NEFIT_geisers_w114Spaargeisers  

U kunt deze en meer ook vinden op de website van Nefit.
De Nefit combiketel die nu bij ons het meest verkocht en gemonteerd wordt is de Nefit Trendline.
Trendline-kieskeurig

 

Nefit TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en ‘future proof’. En met nog betere prestaties, wat een besparing kan opleveren van maar liefst € 199 per jaar!
Naar de betrouwbare Nefit TrendLine heeft u geen omkijken. U hoort zelfs niet eens dat u hem in huis heeft. Slimme Nefit¬technologie zorgt automatisch voor ongestoord functioneren en maximaal comfort. Nefit TrendLine is uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert op een klein oppervlak. Hij combineert een compact formaat met robuuste kwaliteit en luxe warmwatercomfort.

Met de TrendLine haalt u in alle opzichten de toekomst in huis. Hij is bijvoorbeeld voorzien van intelligente software die zichzelf programmeert op basis van het warmwatergebruik en eenvoudig uit te breiden met duurzame oplossingen.

Belangrijkste voordelen:

  • Energiezuinig: modulerende Low Energy pomp (75% zuiniger), laag stand-by verbruik (ca. 1 watt)
  • Uniek comfort: sublieme warmteoverdracht
  • Duurzaam: ideale basis voor combinatie met zonneboiler of warmtepomp
  • Slim: zelflerende software
  • Klaar voor de toekomst: voorbereid op mogelijke wijzigingen in samenstelling van aardgas
  • Eenvoudig uit te breiden naar een TrendLine AquaPower Plus (CW6 met voorraad)

Ook erg slim is de Nefit Moduline Easy, zeker in combinatie met een Nefit Trendline.
NEFIT-moduline-easy

De kamerthermostaat die met u meevoelt. Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit-ketels de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een ModuLine-thermostaat. De nieuwste Nefit thermostaat, de ModuLine Easy, is op afstand te bedienen met een handige app.

Ook verkopen en monteren wij de Nefit Proline NXT.

Nefit-Proline-NXT

De kleinste en meest complete HR-ketel in zijn klasse
De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.
Bewezen concept
ProLine kent een bewezen concept. Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is ProLine een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid.
Nieuwe generatie: nog energiezuiniger
ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger) voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).
Klaar voor de toekomst
ProLine NxT is voorbereid op de verwachte toekomstige wijzigingen in de gassamenstelling. Het unieke MultiGasblok kan elke wijziging aan. Zelfs bijmengen van biogas is mogelijk.

Klik op Vaillant voor meer informatie over dit merk.